pet-pack-truck

Technológia

A víz előkészítési folyamata:

Az ásványvizet merülő szivattyúk segítségével juttatjuk a víz előkészítő helységbe, ahol a feldolgozási módszer biztosítja a víz mikrobiológiai és fizikai tisztaságát, valamint kiküszöböl minden idegen eredetű, szenzoros zavart.

MINŐSÉGELLENŐRZÉSSEL KAPCSOLATOS MÉRÉSEK ÉS FOLYAMATOK:

A cég ISO (International Standard Organisation), HACCP (Hazard Analsys and Critical Control Point), IFS (International Food Standard) integrált minőségbiztosítási rendszerrel működik, amely meghatározza, értékeli és szabályozza az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős veszélyeket.

KÖRNYEZETVÉDELMI VONATKOZÁSOK

Kialakítottuk a munkakörnyezetnek azokat az emberi és fizikai tényezőit, amelyek szükségesek a folyamatok magas színvonalú, környezettudatos megvalósításához.

Töltés folyamata:

Palackfúvás alkalmával a berendezésben az előmelegített előformát steril magas nyomású levegővel a palacknak megfelelő formába fújjuk. A formázás után a palack azonnal lehűl és funkciójának megfelelően tölthető. Ezt követően a palackot átöblítjük,majd megtöltjük, és azonnal lezárjuk.


MINŐSÉGELLENŐRZÉSSEL KAPCSOLATOS MÉRÉSEK, FOLYAMATOK:

A töltés folyamán meghatározott időszakonként minőségellenőrzést végzünk a terméken:
- Töltési szint
- Kupakzár
- Mikrobiológiai vizsgálat


KÖRNYEZETVÉDELMI VONATKOZÁSOK:

A palackfúvás és töltési folyamat teljesen zárt rendszerű,hulladék és selejt nem képződik.

A csomagolás folyamata:

A töltési folyamat után a palackot címkével látjuk el. Címkézés után az előírásoknak megfelelően jelöljük (pl. gyártási idő), majd a terméknek megfelelő egységeket képezünk(pl. 6-os, 12-es csomag). Ezeket az egységeket zugorfóliázzuk,ellátjuk hord füllel, majd egységrakományt képezünk a csomagokból. Ezt követően a rakományt fóliázzuk,jelöljük (gyártási dátum, vonalkód, tárolási mód) és raktározzuk.
A készterméket teljes körű minőségellenőrzésnek vetjük alá és az előírásoknak megfelelő körülmények között (napfénytől védett,hűvös száraz helyen) tároljuk.
A csomagolást teljesen automata berendezések végzik, ezért a folyamatnak a környezetre gyakorolt negatív hatása nincs.