pet-pack-truck

Üdvözöljük Weboldalunkon!

Örömünkre szolgált, hogy a Pet-Pack Kft. oldalára látogatott!
Célunk,hogy termékeink piaci pozícióját
megőrizzük, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőség folyamatos biztosítására. Szeretnénk minőségi termékeinkkel újabb
piacokat kiszolgálni. Növekvő piaci igények esetén, termékeink nagy volumenű folyamatos előállítása üzemünk kapacitása révén
biztosított

Pet-Pack Story

A Pet-Pack Kft., Magyarország egyik legnagyobb ásványvíz előállító cégcsoportja. A Balfi, a Visegrádi és a Pannon Aqua ásványvizek mellett gyártói és forgalmazói Surprise drinks gyereküdítőknek is. Ez utóbbi különlegessége a Disney mesefigurás fólia, illetve, az üdítő mellé csomagolt ajándék.


Két legnagyobb brandünknek, a Balfinak és a Visegrádinak több hónapos munka után idén megszületett az új arculata.


A Balfi esetében az új címke mellett a palack színe halványzöld lett, ami frissességet sugall. Ez főleg a mentes víznél szembetűnő, ahol a kék palackot cseréltük le.
Emellett az átlátszóról, áttértünk a nyomott zsugorfóliára biztosítva ezzel, hogy már messziről is észlelhető legyen az új termék.


Kommunikációnk során a magas ásványianyag tartalomra helyezzük a hangsúlyt. (1869 mg/l !) Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ásványi anyagok nagy része, amit az emberek különböző táplálék kiegészítővel, tablettával igyekeznek bevinni a szervezetükbe, a Balfi ásványvízben megtalálhatók, ami így jótékonyan befolyásolja a hangulatot, segíti az izmok megfelelő működését, leköti a felesleges gyomorsavat és rendszeres fogyasztásával megelőzhető a csontritkulás.
Az 1300 méter mélységből származó Visegrádi is hazánk legmagasabb ásványianyag-tartalmú, minőségi ásványvizei közé tartozik. Oldott ásványianyag-tartalma 1.192 mg/l. Erre utal a Visegrádi új „gyémántpalackja” is, amely az ásványi-kristályos szerkezetet szimbolizálja.
A nemzeti színű zászlóval kiegészült, megújult logo, a karcsú, kézre álló palack, a letisztult forma, az élénk színek, a hazai ásványvíz piacon egyedi külsőt kölcsönöznek a Visegrádi ásványvíznek.